STØTTEAPPARAT

Willy.JPG

WILLY REFSNES

Hovedtrener

Willy har lang fartstid i håndballen, både på og av banen. Han har Trener 3-utdanning og har en plan om å gå i gang med Trener 4. I Utleira har han vært trener i 15 år, og har trent jenter junior og damelaget i 1. og 2.-divisjon. 

Marie Henriksen.JPG

MARIE HENRIKSEN

Trener

Marie har spilt i eliteserien for Byåsen og har vært assisterende trener for Byåsen Elite. De tre siste sesongene har hun vært assisterende trener i Utleira.

logo-tiger-1665.png

YONAS TEWODROS

Trener

Yonas er fortsatt aktiv håndballspiller og spiller for tiden i 1.-divisjon for Vikhammer. Han har vært en trenerressurs for de eldste ungdommene i Utleira i flere sesonger.

logo-tiger-1665.png

MÅLVAKTSTRENER

Målvaktstrener

Her kommer en tekst

Birte Faanes 2.JPG

BIRTE FAANES

Fysisk trener

Birte har vært med oss i mange år og vi er glade for at hun ønsker å fortsette i klubben. Som fysisk trener sørger hun for at basisen til jentene opprettholdes og utvikles. #festningen

logo-tiger-1665.png

ELIN FØLSTAD

Lagleder

Elin har vært med jentene i mange år og gjør en særdeles viktig jobb for jentene i kulissene og sammen trenerteam på benken. Det er ingen tvil om at det er mye håndballinteresse i den familien! :-) 

Stein Arne.JPG

STEIN ARNE OLSEN

Lagleder

Stein Arne har lang fartstid i håndballen. I Utleira er han som poteten og kan brukes til absolutt alt! Kan og vet mye om hva som foregår i håndball verdenen. Har nok også en familie som er i overkant interessert i håndball.